BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

În data de 16 martie 2015, între orele 10.00-15.00, Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj a organizat Bursa Locurilor de Muncă la Târnăveni.
Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură din str. Republicii, nr. 32 şi a fost parte integrantă a proiectului “Măsuri Active de Succes pentru Şomeri” – M.A.S.S. – proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Bursa locurilor de muncă s-a adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi şomerilor tineri sau cu vârste de peste 45 de ani cu scopul de a facilita accesul acestora pe piaţa muncii.

În cadrul evenimentului, participanţii au putut beneficia de servicii de informare, consiliere, orientare şi mediere oferite în cadrul evenimentului de experţii din proiect.
La eveniment sunt aşteptaţi să participe peste 200 de persoane; peste 15 angajatori din judeţele Mureş şi Alba care au oferit peste 100 locuri de muncă vacante.