RecentStirea zileiStiri locale

Ca urmare a unei avarii, serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost sistat astăzi în cea mai mare parte a municipiului Târnăveni și în localitățile limitrofe

Compania Delgaz Grid informează că, din cauza unei avarii în sistemul de distribuție a gazelor naturale, a fost nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale astăzi, 21 iunie, începând cu ora 15, în cea mai mare parte a municipiului Târnăveni și în localitățile: Dâmbău, Bobohalma, Cuștelnic, Subpădure și Giuluș.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va face treptat, imediat după remedierea avariei, cel mai probabil în jurul orei 21.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegere.