De interes

Calendarul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și pentru Bacalaureat

A fost aprobat și trimis spre publicare ordinul privind organizarea simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2023-2024!

Listele cuprinzând conținuturile pentru simularea evaluării naționale pentru clasa a VIII-a și pe cele pentru simularea examenului de bacalaureat sunt anexe ale acestui ordin și vor fi transmise după publicarea în Monitorul Oficial.

Disciplinele la care se organizează simularea evaluării naționale: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă, Matematică.

Disciplinele la care se organizează simularea examenului de bacalaureat: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile și specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare și comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

🗓 Calendarul poate fi consultat în imaginile de mai jos.

Calendarul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și pentru Bacalaureat at

Citește articolul complet