CĂMĂTAR DIN TÂRGU MUREȘ ARESTAT

La data de 16 ianuarie 2015 poliţişti de investigaţii criminale din cadrul IPJ Mureş au prins în flagrant un bărbat, de 35 de ani, din Tg. Mureş, suspect în cazul unor infracţiuni de camătă şi şantaj.

În fapt, bărbatul a împrumutat mai multe persoane, cu diferite sume de bani pentru care percepea dobândă, fără a avea acest drept. S-a stabilit faptul că activitatea infracţională s-a desfăşurat în perioada anilor 2013-2015. De asemenea susnumitul, pentru a-şi asigura câştigurile ilicite a exercitat agresiuni şi ameninţări asupra unora dintre părţile vătămate, care din diferite motive nu reuşeau să-i plătească la timp dobânzile stabilite.

Cu ocazia flagrantului efectuat, poliţiştii au găsit asupra suspectului 3.650 de euro şi 488 lei, iar asupra unui pasager aflat în autoturismul acestuia a fost găsită suma de 2.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că băbatul a obţinut de la mai multe părţi vătămate, în mod ilicit, suma de 33.000 lei, ca urmare a dobânzilor percepute.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj.