RecentStirea zileiStiri locale

Camion și remorcă confiscate la Târnăveni pentru transport ilegal de lemne

La data de 20 martie 2023, în cursul serii, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă transportă material lemnos, posibil fără proveniență legală.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, care au identificat șoferul în persoana unui bărbat, de 23 de ani.

În urma cercetărilor și a verificărilor efectuate împreună cu personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Târnăveni, s-a constatat că acesta transporta 26,16 mc cherestea de fag, fără proveniență legală.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au procedat la indisponibilizarea ansamblului auto.

De asemenea, cantitatea de material lemnos, în valoare de 23.000 de lei, a fost confiscată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru transport de material lemnos fără documente specifice, în vederea probării întregii activități infracționale.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE