RecentStirea zileiStiri locale

Campionatul de Fotbal din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

În sala de sport de la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Târnăveni a avut loc Campionatul de Fotbal din cadrul O.N.S.Ș ( Olimpiada Națională a Sportului Școlar ) în zilele de Marți, Miercuri și Joi.
Marți s-au întâlnit în finala destinată claselor III-IV, Școala Gimnazială “Avram Iancu” și Școala Gimnazială “Traian”. Scorul final a fost de 8-0 pentru Școala Gimnazială “ Avram Iancu”.
Miercuri, în finala claselor V-VI care a fost disputată tot între aceleași școli, Școala Gimnazială “Traian” s-a impus cu scorul de 2-0, iar în ultima zi a Campionatului, clasele VII-VIII s-au întâlnit într-un turneu de 3 echipe, jucând fiecare cu fiecare. Și de această dată, finala a fost disputată tot între cele două școli, iar după două reprize în care scorul a fost 1-1, Școala Gimnazială “Avram Iancu” a ieșit câștigătoare după executarea loviturilor de la 7 metri. Clasamentul zilei de Joi a fost următorul:

locul 1 Școala Gimnazială “Avram Iancu”,

locul 2 Școala Gimnazială “Traian”,

locul 3 a fost ocupat de către Școala Generală Nr. 3.

Atmosfera a fost întreținută de către echipa de majorete a Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” și de către elevii care și-au susținut favoriții din tribună.

Campionatul a fost organizat de către Prof. Vitan Vasile și Prof. Korodi Eduard.

Câștigătoarele categoriilor vor reprezenta Municipiul Târnăveni la faza județeană in lunile Martie și Aprilie.