Portalul municipiului Târnăveni

De interes

Campionatul European de Volei Feminin va avea loc la Blaj în luna iulie

Sala Polivalentă din Blaj, singura din judeţul Alba, va găzdui în perioada 1 – 13 iulie Campionatul European de Volei Feminin, sub 18 ani, grupa A, cealaltă grupă având loc în Heraklio-Grecia, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Federaţia Română de Volei.

“România găzduieşte între 1 şi 13 iulie, la Blaj, Campionatul European de Volei Feminin, sub 18 ani, o competiţie care va reuni la start speranţele voleiului european şi mondial. Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie de vârstă, vor evolua în grupele de la Blaj (grupa A) şi Heraklio-Grecia (grupa B)”, se menţionează în comunicat.

Potrivit acestuia, semifinalele şi finalele se vor disputa la Alba Blaj Arena, sală polivalentă inaugurată în toamna anului trecut.

“Vor fi nouă zile de spectacol, nouă zile în care Blajul va putea arăta încă o dată dragostea pentru volei. Intrarea la meciuri va fi liberă, iar suporterii vor putea să vină alături de echipa României. Fetele au nevoie de încurajările noastre, au nevoie de sprijinul nostru într-un turneu unic pentru ţara noastră”, arată sursa citată.

România va juca în 1 iulie cu Spania, în 2 iulie cu Serbia, în 3 iulie cu Slovenia, în 5 iulie cu Ţările de Jos, în 6 iulie cu Croaţia, în 8 iulie cu Belgia şi în 9 iulie cu Italia. Toate meciurile încep la ora 17,30.

Partidele grupei A vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al Federaţiei Române de Volei, în timp ce semifinalele şi finalele vor fi transmise în direct de TVR Sport. AGERPRES