Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Când se repară trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Armatei

Primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan a transmis că în urma aparitiilor in diverse medii ale unor informații referitoare la reparațiile care trebuie efectuate la trecerea de nivel cu calea ferată de pe strada Armatei, se impun următoarele precizări:

Din cauza deteriorării carosabilului conducătorii auto intampina probleme la respectiva trecere de cale ferata, dar Primăria din Târnăveni nu poate interveni deoarece zona se afla în responsabilitatea CFR SA.

CFR a anunțat într-un răspuns transmis Primăriei municipiului Târnăveni în urma solicitării făcute de administrația locală, că a inclus suma necesară modernizării (expertiză, DALI, proiectare şi execuție) TN situată la km 37+712, în Localitatea Târnăveni, în Anexa 1b la Lista Alte cheltuieli de investiții (finanțare de la Bugetul de Stat), care a fost transmisă la data de 11.04.2023 Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, pentru aprobare.

Deoarece respectiva porțiune poate fi reparată doar de către compania CFR, adminstratia locala nu are posibilitatea să efectueze alte lucrari ci doar sa astepte ca CFR sa isi onoreze promisiunile asumate inca din luna aprilie a acestui an. Iata documentul transmis de CFR: