CARE E SITUAŢIA ECHIPELOR DE FOTBAL LOCALE

În cadrul campionatului judeţean de fotbal organizat de Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Mureş există mai multe echipe locale înscrise în campionat. Deoarece competiţiile au ajuns la final trecem în revistă clasamentele şi poziţiile ocupate de aceste echipe locale.

În cadrul ligii a V-a, seria 1, au fost înscrise 2 echipe din Târnăveni, Unirea Tricolor şi FC Municipal. După cele 22 de etape clasamentul este cel de mai jos. Promovarea într-o ligă superioară este incertă încă deoarece necesită fonduri suplimentare pentru oricare dintre echipele noastre.

În cadrul ligii a VI-a, zona Târnăveni, echipa Flamura GP Boziaş a terminat etapa pe locul 1.

La Juniori A1, FC Municipal Târnăveni a terminat campionatul pe locul 5, iar clasamentele finale pot fi văzute mai jos. La Playout Juniori A1, FC Municipal s-a clasat pe locul 2. De asemenea în cadrul Cupei României FC Municipal a mers până în etapa a IV-a.

În cadrul campionatului Gheorghe Ola 2001, ACS Şoimii Târnăveni a finalizat pe locul 5, dintr-un total de 8 echipe înscrise. De asemenea în cadrul campionatului de juniori Gheorghe Ene 2003 juniorii de la ACS Şoimii Târnăveni au ocupat poziţia a 10-a. Iată clasamentele:

Rezultate bune au avut şi copii de la CS Infinity Târnăveni în cadrul campionatului de juniori, Piticot 2004, unde au înregistrat două victorii.