CARE SUNT FILMELE PROIECTATE LA ZILELE MUNICIPIULUI TÂRNĂVENI

Vineri şi sâmbătă în centrul municipiului se vor organiza proiecţiile a două filme în cadrul caravanei filmelor Tiff. Cele două comedii sunt: La gran familia española – Nuntă în ofsaid, producţie Spania 2013 şi Selfie, producţie România 2014.

La gran familia española – Nuntă în ofsaid

Efraim, cel mai mic din cei cinci fraţi cu nume biblice ai unei familii spaniole (ca în „Şapte mirese pentru şapte fraţi”), şi cere colegei sale de clasă Carla, în vârstă de 10 ani, să se căsătorească cu el atunci când amandoi vor împlini 18.

Cine ar fi crezut că opt ani mai târziu, exact în ziua nunţii, Spania va juca în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Efraim îi reuneşte pe toţi în această zi de catarsis naţional în care întreaga ţară este paralizată din cauza meciului.

Fiecare membru al familiei se va confrunta cu cel mai provocator joc al vieţii sale trebuind să se accepte aşa cum sunt.

Selfie – film românesc

Povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieții lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.