Carla’s Dreams cântă la Promenada!

carlas-1

Promenada Mall împlinește 9 ani de la inaugurare și organizează cu această ocazie, duminică 16 octombrie 2016 de la ora 18:00, un super-concert cu una din cele mai în vogă formații ale momentului – Carla’s Dreams.

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Toți știu versurile hit-ului „Sub pielea mea”, dar nimeni nu știe cum arată băieții din spatele acestui mega-proiect.

De când s-au lansat, în 2012, presa a speculat despre cine ar fi cei care au cucerit România, Republica Moldova și Rusia. Măștile lor ascund complet identitatea acestora. Jurnaliștii de la revista L!FE din Rusia au afirmat recent că știu cine sunt băieții de la Carla’s Dreams, dar totul este încă învăluit în mister . În deschiderea concertului Carla’s Dreams va cânta Gențiana împreună cu prietenii ei.