(P)Carne de vită de înaltă calitate – Karpaten Premium Angus

Sănătatea incepe in farfurie. Nu mai este un secret pentru nimeni.
    In vânătoarea pentru alimente cat mai naturale si cat mai sănătoase, carnea de vită, este o delicatesă, iar dacă iti doresti un produs natural si inalt calitativ, atunci, știi ca o găsești la Karpaten Premium Angus www.premiumangus.ro.
   De ce Karpaten Premium Angus? Sursa sigura. Fiecare aliment, caut sa fie natural. Nu vreti sa știți la cate alimente renunt dupa citirea etichetelor. Mi-a atras atentia, faptul ca bovinele de carne rasa Angus sunt crescute pe pășune, cu iarba proaspătă, fără urma de soia, antibiotice si hormoni de creștere. Intr-o lume indistrualizata, pe repede înainte si pe profit, cei de la Karpaten Meat au văzut potențialul real al pășunilor din Transilvania, astfel au adus bovine de rasa Angus și și-au luat angajamentul de a produce cea mai buna carne de vită de calitate net superioară, atât din punct de vedere ecologic, cât și economic.
     Carnea de vită Angus:
-avand un conținut de proteine pure de inalta calitate – sustine sistemul muscular, ajuta la dezvoltare si îmbunătățește‚ sistemul imunitar
– previne anemia feripriva
– susține sănătatea sistemului cardiovascular – exista numeroase studii care blamează carnea de vita, pentru creșterea colesterolul si degradarea sănătatii inimi. Ei, studiile efectuate pe bovinele hranite exclusiv natural, cu iarba, siloz au arătat doar beneficii prin conținutul scăzut de acizi grași saturati, nivel crescut de Omega 3, alți acizi grași sanatosi. Evident, cheia este moderatia.
– aminoacizi esentiali organismului, glutation (cu scor antioxidant foarte mare, întărește sistemul imunitar, beneficii anti-imbatranire),
– sursa excelentă de minerale: Fier, Zinc, Cupru, Magneziu, Mangan, Potasiu, Fosfor, Seleniu, Calciu
– in plus mai contine Colina, B6, B12, B3, B5, B2, si fiind hranite cu iarba verde, au un nivel mai ridicat de Omega 3, pe care nu il găsiți la nici un alt animal terestru din ferma.
     Carne de vită sau de porc ? In primul rand, căutați sursa sigura, animale hranite si libere pe pășune.
– nutritional: vita conține 85% cane macra, 15% grasime; porcul conține 80% cane macra, 20% grasime;
– minerale, vita este mai bogata in B2 și B12, in timp ce porcul are mai mult B1
– vitamine: de departe vita are mai mult fier si zinc
–  de 3 ori mai putini acizi grași poli saturați decât carnea de porc, deci mult mai sănătoasă calitativ
– 100g carne de vita are 175 calorii comparativ cu aceeași cantitate de porc, care are 250 kcal, din care vita are 9g de lipide, in comparatie cu carnea de porc, care are 13g.
       Recomandat vita Angus sa fie introdusa in alimentația copilului diversificat de la 7-8 luni, fiind extraordinar de benefica, datorită proteinelor pure, cu rol de creștere, dezvoltare, îmbunătățește sistemul imunitar, fier, mai ales ca dupa varsta de 6 luni depozitele de fier la bebelusi se epuizează; Este bogată in zinc. Intotdeauna, carnea oferita copiilor, se va servi bine gătită, nu in sânge.
   Pentru copii mici, școlari și adolescenți, carnea de vită Angus, este in topul alegerilor personale, fiind bogata in proteina de calitate superioara, fier, zinc, omega 3, colina, B6, B12, absolut esentiale in dezvoltarea copilului si a adolescentului. Ajuta la dezvoltarea sistemului nervos.
    Calitate, nu cantitate! Cum alegem o carne de calitate?
– sa aibă metodă naturală de creștere, pe pășune, astfel animalul nu este inchis in fermă
– sa nu fie hormonizat, hrănit cu cereale modificate genetic
– producătoul sa ofere transparență 100%
– sa beneficieze de sistem de certificare de calitate
   Nu orice carne de vită care are un certificat de calitate superioară. Sunt foarte exigenta in privinta alimentelor, mai ales, având un copil mic,  astfel că am evitat timp carnea de vită din supermarket, dezamăgită fiind, de originea carnii, sau, era din ferme, sau aspectul lasa de dorit. Doar un simplu nume si o sigla pe etichetă nu garantează că produsele respective, respectă în întregime standardul înalt, de aceea recomand www.premiumangus.ro – calitate, dedicare, grija, naturalete, gust extraordinar si in plus găsiți si metode de preparare, pentru cine are emoții.
    Recomand introducerea in meniu, a carnii de vita Angus, crescuta pe plaiurile Transilvaniei. Practic, dintr-o portie de 225g de carne de vita Angus (cantarita in stare cruda) , va luați ½ cantitatea de proteine necesare zilnic si peste 10 nutrienti esentiali.
Cat de des poate fi consumata carnea de vită Angus? Încadrată intr-un regim de viata normal, 1-2 ori pe săptămână este indicat fie prezenta in farfuria noastră.
   Pentru masa de sărbători, cand se reintregeste familia, eu am ales sa ii surprind, cu un PREMIUM PACK (https://premiumangus.ro/produs/premium-pack/),
Pentru copii, recomand, gustosul KID PACK (https://premiumangus.ro/produs/kid-pack/)
  Modalitati de preparare, rețete, trucuri, găsiți aici – > https://premiumangus.ro/tips-tricks/
    Tu cu ce pachet de la Premium Angus iti surprinzi sănătatea, starea de bine, papilele gustative si pe cei dragi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.