Cât de repede ne conectăm la autostradă?

Pretutindeni localităţile care se află în apropierea autostrăzilor, a căilor ferate sau a celor de navigaţie se dezvoltă mai rapid datorită facilităţilor oferite de schimbul uşor al mărfurilor şi al transportului de persoane. Târnăveniul poate avea o şansă odată cu finalizarea autostrăzii A3, legătura cu Cluj fiind una de importanţă majoră, iar mai apoi cea cu vestul Europei, atunci când autostrada va fi finalizată. Deoarece ne apropiem cu paşi repezi de această oportunitate, Târnăveniul poate profita de apropierea de autostrada A3, dacă se va putea ajunge cât mai uşor la acest drum.

Direcţia de Drumuri are în planul din acest an asfaltarea cu covor asfaltic a porţiunii distruse dintre Cucerdea şi nodul pentru autostradă. Odată cu finalizarea intrării directe pe A3, se va putea ajunge mult mai repede atât la Târgu Mureş cât şi în viitor la Cluj dar şi mai departe.

Limita de viteză de 50 km/oră din localitatea Cucerdea este încă un obstacol pentru o legătură mai rapidă cu autostrada, în tot mai multe locaţii din ţară în zone similare, fiind ridicată limita de viteză de la 50 la 70 km/h.

Primarul din Târnăveni a anunţat că va face demersuri pentru creşterea limitei de viteză, petru aceasta fiind nevoie de solicitări către Sectia de Drumuri Nationale Targu Mures, la IPJ si la Primaria Cucerdea pentru un punct de vedere.

One thought on “Cât de repede ne conectăm la autostradă?

  • 21 mai 2019 la 8:45
    Permalink

    Politia rutiera din Tarnaveni deja” faciliteaza ” ajungerea mai rapida la A 3 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.