Câte amenzi s-au aplicat pentru aruncarea gunoaielor la Târnăveni

Campanie de curăţenie desfăşurată în acest sfârşit de săptămână a stârnit numeroase discuţii referitoare la cei care aruncă gunoaiele pe domeniul public, fără să ţină cont de vreo regulă.

Peste 500 de voluntari au adunat 10 tone de gunoaie. Zonele vizate au fost Stejaru şi scurtăturile de la Stejaru până în oraş, zona 3 Brazi, digul de la staţia de epurare până la strada Mihai Eminescu, zona Râioasa, şoseaua de centură din Târnăveni până la Adămuş, zonele Boziaş, Mac-Mac şi Parisot.
Campania a avut şi un rol educativ, organizatorii mizând pe faptul că acei tineri şi copii care au strâns gunoaie vor fi mult mai atenţi şi nu vor mai face mizerie.

In anul 2018 pentru aruncat gunoaie in locuri nepermise au fost aplicate 67 sanctiuni contraventionale, iar pentru consumul de seminte pe domeniul public au fost aplicate 41 de amenzi.

Conform unei noi hotărâri a Consiliului Local (HCL nr14/2019) amenda pentru aruncatul gunoaielor este cuprinsa intre 500-1000 lei iar pentru consumul de seminte intre 400-600 lei.

One thought on “Câte amenzi s-au aplicat pentru aruncarea gunoaielor la Târnăveni

  • 26 martie 2019 la 9:18
    Permalink

    Serios? Copiii care au strâs, „nu vor mai face mizerie”? Pfffffff…voi chiar vorbiți serios? Ei au făcut mizeria asta? Ia să ne uităm mai bine și vedem cine a făcut mizeria…fiindcă aceia nu au participat, doar încasează ajutoarele sociale. Copiii noștri au participat la aceasta acțiune, de plăcere, nu fiindcă ei au făcut mizeria asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.