Câte angajări s-au făcut la Bursa locurilor de muncă

În data de 19 octombrie 2018, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care s-a desfăşurat în următoarele locaţii: la Hotel Tineretului – Tg. Mureş, la Casa de Cultură a Tineretului George Enescu – Reghin, la Hotel Korona – Sighişoara, Casa de Cultură Mihai Eminescu – Târnăveni și la sediul Punctului de lucru Luduș.
Pentru participare la bursa au fost contactaţi 1180 angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă din care au participat 86, astfel: la Târgu Mureş – 42, Reghin – 10, Sighişoara- 9, Târnăveni – 17 și Luduș – 8.
Oferta angajatorilor a fost de 947 locuri de muncă, în următoarele meserii: lucrător comercial, ospătar, bucătar, casier, confecționer textile, barman, ajutor ospătar, vânzător, operator mașini-unelte, etc. iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, programator, economist, etc
La bursă au participat 1032 persoane, din care 317 de absolvenți, iar 196 de absolvenți au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă.
23 persoane au fost angajate pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.