Ce intenţii are Primăria cu privire la stadionul “Chimica”

Precizări privind “STADIONUL CHIMICA”


Primăria și Consiliul Local al municipiului Târnăveni este interesată de achiziționarea stadionului CHIMICA, dar în condiții legale și la prețul pe care legea i-l permite.
Încă din 2017, la propunerea primarului Sorin Megheșan, Consiliul Local Târnăveni a adoptat hotărârea prin care anunță că este necesară achiziționarea stadionului.
Ținând cont de faptul că prețul cerut inițial a fost foarte mare, 800.000 euro, în toți acești ani el diminuându-se până la aproximativ 200.000 euro, data de azi, facem următoarele precizări:
Pentru a putea achiziționa stadionul CHIMICA este necesară evaluarea de către un evaluator autorizat. Această evaluare trebuie însușită de către Consiliul Local printr-o hotărâre de Consiliu local.
Din discuțiile purtate cu câțiva evaluatori autorizați privind valoarea actuală a stadionului, în condițiile existente azi la Baza Sportivă Chimica T-veni, s-au comunicat următoarele:

 • lipsa în totalitate a utilităților;
 • starea avansată de degradare a tribunei, a clădirilor, unii pereți necesitând demolarea, etc.
 • suprafața de joc diminuată, etc.
 • valoarea nu poate depăși suma de 50000 euro.
  Datorită acestor condiții, precum și a sumei exagerate, cu regret vă informăm că Primăria și Consiliul Local al municipiului Târnăveni nu are posibilitatea legală de achiziționare a fostului stadion CHIMICA.
  Menționăm faptul că, în continuare, Primăria și Consiliul Local al municipiului Târnăveni este interesată de achiziționarea stadionului în condițiile legale și cu respectarea evaluării făcută de un evaluator autorizat.

Biroul de presă al primăriei Târnăveni

One thought on “Ce intenţii are Primăria cu privire la stadionul “Chimica”

 • 18 februarie 2020 la 19:43
  Permalink

  Dar biroul de presa al primăriei unde apare in organigrama ? Sau e doar o denumire pompoasă ca sa-și dea importanță ?! Adevarul este ca Primarul avea obligația sa facă acea evaluare in urma cu doi ani dar a lăsat-o moarta. Este hotărâre de consiliu in acest sens dar a fost nesocotita sau mai bine zis încălcată. Acum ca vin alegerile, facem club sportiv , ne dam mari ca vrem sa cumpărăm stadionul etc. Informații pentru cine se crede fraier. De parca asta e cel mai important in orașul nostru care arată mai rău ca un sat. Un sat fără câini. Dar cu salarii de zeci de mii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.