Ce se discută la ședința online a Consiliului Local Târnăveni de azi

Consiliul local Târnăveni se întrunește joi 27 mai în cadrul ședinței ordinare din luna mai. edinta se va desfasura prin intermediul mijloacelor electronice (Cisco Webex Meetings) in conditiile prevăzute de art. 29 din Hotararea Consiliului Local Tarnaveni nr. 93/12.11.2020 privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare al Consiliului Local Tarnaveni.

Iată care sunt proiectele de pe ordinea de zi

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea necesitatii si oportunitatii achizitionarii de lucrari, servicii si produse pentru anul 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului general consolidat al Municipiului Târnăveni la data de 31 martie 2021.
  3. Proiect de hotârâre privind modificarea numarului de burse scolare.
  4. Proiect de hotărâre privind privind rectificarea bugetului general consolidat al municipiului Tarnaveni pe anul 2021.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului unic de organizare și funcționare a sălilor de sport situate în Municipiul Târnăveni, str. Republicii nr.30 și str. Școlii nr.22.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru folosirea gratuită a curților și terenurilor de sport în aer liber aflate în incinta unităților de învățământ preuniversitar de stat, administrate de către Consiliul Local al Municipiului Târnăveni.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii unor UAT din ADI Aqua Invest MURES.
  8. Proiect de hotărâre privind reglementarea circulatie rutiera pe str.Victoriei intersectie cu str. Tarnavei.
  9. Proiect de hotarare privind instituirea sensului unic pe str.Recoltei.

(Click pe fiecare proiect în parte pentru detalii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.