Cea mai lungă tiroliană din România

Daca aveti chef de distractie in familie,de relaxare, de socializare intr-o zona a carei frumusete iti taie respiratia, locul cel mai potrivit este Mega Tiroliana „La Palma”

foto aventurescu

La Palma, în comuna Suceviţa, judeţul Suceava, a fost deschisă cea mai lungă tiroliană pe un singur segment din România. Instalaţia are o lungime de 1,1 kilometri şi o diferenţă de nivel de circa 100 de metri.

Tiroliana dispune de două sisteme de frânare aduse din Suedia şi Statele Unite ale Americii, iar viteza cu care coboară un om poate ajunge chiar şi la 100 km/h.

foto

Tiroliana de la Palma este cea mai lungă din ţară, pe un singur segment.

În Masivul Piatra Mare din judeţul Braşov, se află tiroliana de la Canionul 7 Scări, care are o lungime totală de peste doi kilometri. Aceasta însă are nu mai puţin de 23 de trasee, cel mai lung fiind de 273 de metri. Ca lungime, pe un singur segment, după tiroliana de la Palma este cea de la Arsenal Park, din Braşov, care se întinde pe 607 metri.

Asa ca nu va ramane decat sa descoperiti si voi acest loc unic din Romania! noi va uram de pe acum: distractie si adrenalina maxima! Cazare gasiti AICI

Pentru a afla mai multe, accesati acest LINK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.