Cea mai mare problemă de weekend la Târnăveni, inundaţiile la subsoluri

Pompierii au intervenit, în această dimineaţă, în jurul orei 8, pe strada Armatei din municipiul Târnăveni pentru a scoate apa dintr-o pivniţă inundată. De asemenea, în jurul aceleiaşi ore, alte echipaje s-au deplasat pe aceeaşi stradă pentru a participa la transportul unei persoane supraponderale.

În acest sfârşit de săptămână pompierii au intervenit zilnic de mai multe ori pentru evacuarea apei din subsolurile inundate din Boziaş şi zona Avram Iancu.

În total, în acest sfârșit de săptămână, pompierii mureșeni au fost solicitați la 190 intervenții, anunțate prin intermediul numărului unic de urgență 112.

Majoritatea intervențiilor au fost reprezentate de cazurile medicale (131), urmate de inundații în municipiile Sighișoara, Târnăveni, orașul Sărmașu și localitățiile Șaeș, Apold și Gănești (47), alunecări de teren în localitatea Apold (6), transporturi de persoane supraponderale (3), un incendiu la o casă de locuit în localitatea Ungheni, o deblocare de ușă în municipiul Tg. Mureș, pe strada Cutezanței și o degajare de copac, pe strada Poligonului din localitatea Sângeorgiu de Mureș.