Cea mai nouă optică medicală Opticline-Dr. Teodor Holhoș, la Târnăveni

Rețeaua Opticline – Dr. Teodor Holhoș s-a extins și la Târnăveni, cu o nouă optică medicală. Noul cabinet de optică medicală este situat pe Str. Republicii, nr 29, oferind pacienților din Târnăveni și împrejurimi cele mai bune servicii de optică medicală.

Primul cabinet de optică medicală Opticline a fost deschis acum mai bine de 7 ani, în 2011, în Alba Iulia. De atunci, rețeaua Opticline s-a mărit în fiecare an, investind constant în aparatură performantă pentru investigații de mare precizie. Rețeaua Opticline numără deja 10 cabinete de optică medicală și 3 clinici de chirurgie  și tratament oftalmologic, deschise în Alba Iulia, jud Alba, Turda, jud. Cluj și la Mediaș, în jud. Sibiu. Peste 35.000 pacienți au trecut până acum pragul Opticline, pentru rezolvarea problemelor de vedere, de la cei care au avut nevoie de stabilirea dioptriilor și achiziția de ochelari adecvați, și până la cazurile cu operații oftalmologice complexe. Dr. Teodor Holhoș a realizat până în prezent peste 8.500 de intervenții chirurgicale de specialitate. Cataracta, dezlipirea de retină și alte afecțiuni oftalmologice se pot rezolva la Opticline. De asemenea, cu ajutorul operației laser se pot reduce sau elimina dioptriile, pentru a scăpa de ochelari. 

Cabinetul de optică medicală din Târnăveni este cel mai recent deschis în rețeaua Opticline, fiind cabinetul cu numărul 10. Localitatea a fost aleasă din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților din județul Mureș. Cabinetul pune la dispoziția pacienților noul standard în tehnologia de măsurare a dioptriilor, precum și aparatură de înaltă precizie pentru verificarea parametrilor ramei de ochelari. La acestea se adaugă o gamă foarte largă de rame și lentile, cu prețuri începând de la doar 69 lei.

Consultul pentru stabilirea dioptriilor este gratuit, toate rezultatele fiind verificate de către dl doctor Holhoș, pentru identificarea oricăror cazuri care necesită investigații mai amănunțite sau recomandarea unei intervenții chirurgicale.

Programul de funcționare este luni-vineri, între orele 9:30-17:30, iar sâmbăta între orele 10-14, duminica fiind închis. Puteți contacta și telefonic noua optică, pentru programări la consultația de dioptrii, la numărul 0771 793 311, iar adresa este cea menționată deja, Str. Republicii, nr 29.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.