Cele mai bune păcănele cu tematică fantastică

Dintre zecile de mii de păcănele și jocuri care au pornit de la principiul de sloturi, există foarte multe care mereu au avut succes la publicul de gambleri din mediul online, dar și offline. Pentru că sunt atât de multe, ne-am decis să le clasificăm, iar astăzi îți prezentăm cele mai bune păcănele cu tematică fantastică pe care să le încerci deoarece sigur nu vei fi dezamăgit.

Topul este realizat cu ajutorul unor criterii foarte bine stabilite. Am cules informații despre RTP, grafică și elemente intuitive. O colecție demnă de JocPăcănele pe care sigur o vei aprecia.

Dragon’s Myth

Într-o piață a sloturilor unde foarte multe produse de top sunt deținute de EGT sau NetEnt, acum avem în sfârșit motiv să putem oferi credite și pentru un dezvoltator foarte îndrăgit de noi. Microgaming urcă pe primul loc în acest top cu Mitul Dragonului. Un slot care combină perfect cele mai impresionante elemente de Sci Fi oferind o tematică foarte echilibrată, un environment de poveste și funcționalități care te-ar putea ține prins de scaun pentru multe ore.

Personajul principal al acestui slot este o fetiță ce la prima vedere nu pare foarte amenințătoare, dar pe parcurs vei afla că este un renumit ucigaș de dragoni. Aceasta vânează creaturi mitice și rele care au distrus tărâmurile nordice. Slotul are un ecran de joc clasic de 5 tamburi, 20 de linii de plată, varianță medie și un RTP de 96.01%. Slotul oferă o gamă variată de posibilități de câștig, de la simboluri Wild, rotiri gratuite și multe altele.

Nordic Heroes

Probabil există o legătură strânsă între cultura nordică și universul fantastic deoarece este incredibil cât de stufos poate fi acest mediu. Următorul slot este realizat de către echipa de IGT și este al doilea slot cu tematică nordică din acest top. Personajele principale sunt Thora și Ragnar, iar obiectivul este să călătorești prin povestea fantastică oferită de pădurea fermecată din background-ul ecranului de joc.

IGT a creat Nordic Heroes ca un slot ce are un ecran de joc cu 5 tamburi și 3 rânduri care pot dezvolta 30 de linii de plată și un RTP destul de mic, de doar 94.68%. Dar varianța este destul de mică deci pe ecranul de joc se vor vedea multe câștiguri. Slotul are și un sistem propriu de Level Up, dar și runde bonus destul de inovative.

Age of the Gods

Niciun top al sloturilor nu putea să ignore un slot creat de echipa de la PlayTech. Age of Gods este unul dintre sloturile care compun seria de sloturi cu tematică inspirată din Grecia Antică. Pe ecranul de joc vei vedea personalități mitice și zeități precum Poseidon, Hercules sau Zeus, cu elemente grafice de ultimă generație, foarte clare și la o rezoluție demnă de laudă. Slotul ajunge pe ecrane cu o capacitate destul de mare de generare a câștigurilor fiind unul dintre sloturile cu RTP de peste 95%, un ecran organizat pe 5 tamburi și 20 de linii de plată.

Age of the Gods oferă funcții bonus pentru toate gusturile începând de la rotiri gratuite, jackpoturi progresive, dar face o treabă excelentă pentru a oferi o experiență de joc unică, mai ales pentru începători.

Elements

Pe cât de simplu este numele, pe atât de mult vei ajunge să apreciezi acest slot. Este unul dintre cele mai importante titluri din acest top și este dezvoltat de NetEnt. Echipa de dezvoltare a răsucit complet toate principiile pe care le-am fi considerat standard și am ajuns să avem un ecran de joc situat la intersecția dintre un vulcan plin de lavă încinsă și un munte acoperit de gheață.

Slotul este foarte eficient organizat pe 5 tamburi cu 3 rânduri ce pot dezvolta 20 de linii de plată. Mai mult decât atât, simbolurile sunt mereu înlocuite deoarece pe ecran au mereu loc explozii. RTP-ul este unul de 96%, iar Elements este unul dintre cele mai recomandate sloturi din acest top.

Merlin`s Millions

Povestea lui Merlin este cunoscută în toată lumea ca fiind una plină de trăiri puternice. La fel putem spune și despre slotul creat de către cei de la NextGen Gaming. Un slot cu temă fantastică, un stil de joc nou și funcționalități care ar putea scoate din casă orice gambler.  RTP-ul slotului este de aproximativ 95%, ecranul de joc fiind unul clasic de 5×3. Totuși, Merlins millions are ceva aparte.

Cu cât miza va fi mai mare, cu atât varianța va fi mai mare, deci îți poți customiza singur stilul de joc.

Concluzie

Topul celor mai bune păcănele cu tematică fantastică a fost stabilit, iar noi am încercat să îți oferim alternative folositoare de la fiecare dezvoltator cunoscut. Fiecare slot merită încercat, iar tu meriți să ai parte de o sesiune de pariere de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.