CELE MAI CITITE ȘTIRI ÎN LUNA IULIE

În luna iulie cea mai urmărită secțiune a fost Spune-ți Oful urmată de știrea despre comiterea unei crime la Târnăveni. Pe locul 3 în preferințele vizitatorilor portalului Tirnaveni.ro s-a aflat secțiunea cu Oferte de locuri de muncă, urmată de Anunțurile Gratuite.

În continuare în topul celor mai urmărite știri, fiind citite de peste 6000 de persoane au fost următoarele: Parcare Made în Târnăveni, Accident în lanț în zona Lidl și Problema Singurătății.

După Târnăveni cei mai mulți vizitatori au provenit din orașele Târgu Mureș, București, Blaj, Cluj și Sibiu.
Cincisprezece procente dintre vizitatorii portalului Tirnaveni.ro din luna iulie au provenit din afara țării, cei mai mulți fiind din Italia, urmați de cei din Germania, Spania și SUA, iar apoi de Marea Britanie, Ungaria, Austria, Canada și Franța. Nu lipsesc însă vizitatorii din Federația Rusă, China, Columbia, Chile, Noua Zeelandă, Kazahstan, Pakistan sau Argentina.

Abonații secțiunii Gold continuă să crească numeric cei interesați de toate știrile publicate de portalul Tirnaveni.ro având posibilitatea să se aboneze cu doar 10 lei pentru 1 an calendaristic la această facilitate.