Centrul de limbi străine Butterflies va relua cursurile de limba engleză la Târnăveni

Centrul de limbi străine Butterflies va relua cursurile de limba engleză la Târnăveni din 15 februarie 2021 în locația situată pe strada 1 Decembrie 1918 nr.28, la etajul 1.
Primul certificat Cambridge pentru primul nivel se poate obține de la varsta de 8 ani. In orașele mari din Romania majoritatea copiiilor își obțin certificatele acestea de la o vârsta foarte frageda. Cei peste 8 ani vor da un test pentru stabilirea nivelului la care se află.In luna iunie cei de la grupa de 9 -10 ani vor sustine examenul Cambridge pentru obtinerea primului nivel.

Împărțirea pe grupe a elevilor se va face in funcție de rezultatul obținut in cadrul unui test preliminar de stabilire de nivel, care nu are legătură cu vârsta. Grupele sunt formate din 7 până la 12 elevi și totul se învață prin metode moderne, interactive, jocuri, cântece, povesti și dans, engleza devenind pentru copii o adevarata plăcere.

Cursurile vor avea loc de doua ori pe săptămâna, câte o ora. Centrul de limbi străine Butterflies este acreditat EEC. Examenele de limba engleza CAMBRIDGE sunt examene acreditate la nivel global si livrate de profesionistii EECentre, conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu cele din orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

La nivel national, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE organizeaza o suita complexa de examene pentru certificarea cunostintelor de limba engleza, destinate tuturor grupelor de varsta (grupa: 4-7 ani, grupa: 8-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice. In centrul Butterflies se va face exclusiv pregătire Cambridge și va găzdui chiar la Tarnaveni aceste examene de competentă lingvistica.
Incepand de anul acesta Centrul de limbi Butterflies va si ofera cursuri online de Germana-incepatori,Engleza,Franceza,Norvegiana,Chineza,Japoneza,Italiana cat si cursuri recreative de Canto, Zumba si Actorie cu unii dintre cei mai buni profesori din tara.

Centrul Butterflies din București este frecventat și de celebrități.
Tudor alias Matei din serialul Vlad nu doar ca se pregătește pentru primul examen Cambridge dar își și îmbunătățește cunoștințele de engleza pentru următoarele filme pe care le va realiza in limba engleza .

Va puteti inscrie fie printr-un email la adresa butterflies.kids.edu@gmail.com sau la telefoanele:

0753892534 – Andreea Iftinca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.