Centrul de limbi străine Butterflies acum și la Târnăveni

Centrul de limbi străine Butterflies va demara cursurile de limba engleză la Târnăveni din 7 martie 2020 în locația situată pe strada 1 Decembrie 1918 nr.28, la etajul 1.

La Târnăveni va fi al doilea sediu, primul deschis fiind in București, urmând apoi extinderea și in alte orașe din Ardeal.

Primul certificat Cambridge pentru primul nivel se poate obține de la varsta de 8 ani. In orașele mari din Romania majoritatea copiiilor își obțin certificatele acestea de la o vârsta foarte frageda.

Împărțirea pe grupe a elevilor se va face in funcție de rezultatul obținut in cadrul unui test preliminar de stabilire de nivel, care nu are legătură cu vârsta.  Grupele sunt formate din 7 până la 15 elevi și totul se învață prin metode moderne, interactive, jocuri, cântece, povesti și dans, engleza devenind pentru copii o adevarata plăcere.

Cursurile vor avea loc de doua ori pe săptămâna, câte o ora sau câte o ora și jumătate in funcție de nivel.

Centrul de limbi străine Butterflies este acreditat EEC. Examenele de limba engleza CAMBRIDGE sunt examene acreditate la nivel global si livrate de profesionistii EECentre, conform procedurilor internationale, in conditii si la standarde de calitate identice cu cele din orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

La nivel national, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE organizeaza o suita complexa de examene pentru certificarea cunostintelor de limba engleza, destinate tuturor grupelor de varsta  (grupa: 4-7 ani, grupa: 8-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice. In centrul Butterflies se va face exclusiv pregătire Cambridge și va găzdui chiar la Tarnaveni aceste examene de competentă lingvistica.

Centrul  Butterflies  din București este frecventat și de celebrități.

Tudor alias Matei din serialul Vlad nu doar ca se pregătește pentru primul examen Cambridge dar își și îmbunătățește cunoștințele de engleza pentru următoarele filme pe care le va realiza in limba engleza .

Pentru înscrieri va puteti prin email la adresa butterflies.kids.edu@gmail.com sau la telefoanele:

0753892534 – Andreea Iftinca

0749649371 – Adina Oltean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.