Centrul social de recreere şi socializare “Victoria” prinde “formă”

Lucrările de amenajare a unui centru social de recreere si socializare, la Târnăveni, au început, anunţă reprezentanţii primăriei.

Centrul social de recreere si socializare “Victoria” va fi amenajat în una dintre clădirile donate de E-ON Gaz, situată în parcul din zona Lidl, care anterior era o casă de reglare.

Imobilul urmează să fie reabilitat și dotat cu mobilier, jocuri și calculatoare.

Potrivit municipalităţii, încă de la faza de proiectare a centrului s-a insistat pentru folosirea a cât mai mult din clădirea existentă în scopul reducerii costurilor şi scurtării termenului de execuţie.

Centrul Victoria se adresează tuturor copiilor şi tinerilor din Târnăveni, reprezentând locul unde aceştia îşi vor putea pune în practică abilităţile şi aptitudinile, dar şi pentru întruniri, proiecţii foto-video, cursuri sau informări.

La finalul lunii octombrie, membri Consiliului Local Târnăveni au aprobat, în ședință ordinară, necesitatea și oportunitatea achiziționării studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru lucrarea „Amenajare centru social de recreere și socializare Victoria”.