CERCETAȚI PENTRU FURT. UN MINOR A FURAT BANII DIN MÂNA UNUI BĂTRÂN

Un minor de 17 ani și o femeie de 43 de ani sunt cercetați de polițiști pentru furturi comise miercuri, 28 ianuarie. Un alt bărbat este suspectat de nu mai puțin de nouă furturi.

Tânărul de 17 ani este acuzat că, pe strada Gării, din municipiul Reghin, i-a furat din mână, unui bărbat de 63 de ani, suma de 130 lei.

”Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Biroul de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi tragerea acestuia la răspundere conform legii”, transmit polițiștii.

În celălalt caz, o femeie de 43 de ani, din comuna Lunca, sat Băiţa, judeţul Mureş, este cercetată de polițiști după ce a furat un telefon mobil uitat de o persoană la o casă de schimb valutar.

Polițiștii au fost sesizați de un tânăr despre faptul că și-a uitat telefonul mobil la o casă de schimb valutar de pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Reghin și cânsd s-a întors după el, nu l-a mai găsit.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Ordine Publică, au identificat o femeie, de 43 ani, din comuna Batoş, care a sustras telefonul mobil, de aproximativ 2000 de lei. Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, transmit polițitii.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din Reghin, a fost reţinut de poliţişti pentru nouă furturi, pe raza comunelor Ideciu de Jos, Aluniş şi Deda. Prejudiciu cauzat de peste 25.000 de lei.

”În fapt, suspectul, de 59 de ani, în perioada aprilie – decembrie 2014, a pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în locuinţe şi anexe situate pe raza comunelor Ideciu de Jos, Aluniş şi Deda, de unde a sustras bunuri în valoare de 25.750 lei”, spun polițiștii.

Până la acest moment, 10 % din prejudiciul cauzat a fost recuperat.
Bărbatul este cercetat pentru furt calificat, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.