CINCI ACCIDENTE ÎN WEEKEND ÎN JUDEŢ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat în data de 09 noiembrie a.c., la ora 1508, pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ 142, în comuna Gănești, fiind solicitată şi intervenţia echipajului SMURD. La locul solicitării s-au deplasat, din cadrul Secției de Pompieri Târnăveni, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD și o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Târnăveni. În momentul sosirii la faţa locului, s-a constatat că în accident erau implicate o autocisternă și un autoturism. În urma accidentului, au rezultat trei victime. Acestea au fost preluate și transportate la UPU Tg. Mureș pentru investigații avansate.

Ieri, 09 noiembrie a.c., la orele 1526, Detașamentul de Pompieri Reghin a fost anunțat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Petelea. O autospecială de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Reghin și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, s-au deplasat la locul intervenției. De asemnea, a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD. În urma coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism au rezultat patru victime, fără a fi încarcerate. Trei dintre acestea au fost preluate de către echipajele SMURD, iar cea de-a patra a fost transportată cu elicopterul SMURD la spitalul județean.

La orele 1822 ale zilei de 09 noiembrie a.c., Detașamentul de Pompieri Tg. Mureș a fost anunțat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 15 E, în satul Câmpenița, comuna Ceuașu de Câmpie. O autospecială de descarcerare și trei ambulanțe SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp din lemn. În urma accidentului au rezultat patru victime, acestea fiind preluate și transportate la UPU Tg. Mureș.

Tot ieri 09 noiembrie a.c., Detașamentul de Pompieri Tg. Mureș a fost anunțat cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Chibed, pe DN13 A. O autospecială de descarcerare, o autospecială de terapie intensivă, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Sângeorgiu de Pădure și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării, unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, șoferul, o persoana de sex masculin în vârstă de 30 de ani a decedat, iar pasagerul din dreapta față, o persoană în vârstă de 28 de ani, fără a fi încarcerat, a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la UPU Tg. Mureș pentru investigații avansate de specialitate.

În această dimineaţa la ora 4.15 pe raza localităţii Sărăţeni pe DN13A a avut loc un accident rutier pe fondul vitezei excesive. Un conducător auto nu a respectat viteza legală si a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului o persoană a decedat şi alta a fost rănită grav.