Cinci spectacole folclorice gratuite în perioada următoare la Târnăveni

Parohiile ortodoxe Târnăveni II și III organizează joi 29 noiembrie de la ora 18.00, Spectacol în cinstea Centenarului, la Casa de Cultură Mihai Eminescu. Vor participa Grupul Vocal Școala Gimnazială Traian, preotul Sebastian Zahan și Asociația de tineret Turda Tin, iar invitați vor fi Grupul vocal instrumental Dor de Turda.

Primăria municipiului Târnăveni organizează un program artistic vineri 30 noiembrie de la ora 11.30 în centrul localității.
Din program vor face parte:
-Junii Târnavei
-Fanfara Armonia
-Corala Amicii
-Școala gimnazială Avram Iancu
-Școala gimnazială Traian
În program va mai fi o defilare, o depunere de coroane și un serviciu religios. De asemenea vor participa Glasul Călimanilor cu:
-Mircea Simioancă
-Alex Simioancă
-Roana Truță
-Georgiana Pușcaș
-Georgiana Moldovan
-Arghir Adrian Cioată
-Ana Maria Cioată
-Anca Manoilă

Biserica Ortodoxă Sfanta Treime organizează duminică 2 decembrie de la ora 17.00 un concert de colinde pentru a-i ajuta pe copilaşii de la spitalul de copii din Tarnaveni. In concert vor evolua: Costel Popa, Alexandra Toganel, Emil Moldovan, Alina Pop Mailat, Corul Anastasios ai Catedralei Sf. Treime Tarnaveni, Ansamblul Cununa Blajelului, Grupul de copii Raza de soare al
Gradinitei cu program prelungit Nr 4 Tarnaveni.

Asociatia Culturala Pe Mures si pe Tarnava in parteneriat cu Ministerul Culturii si identitatii nationale si cu sprijinul Primariei Tarnaveni organizeaza in data de 7 decembrie de la ora 17.00 la Casa de Cultura Mihai Eminescu din Tarnaveni spectacolul intitulat Rolul cantecului patriotic ca imbold in realizarea Marii Uniri. Invitati Sava Negrean, Veta Biris, Nicolae Muresan,
Ciprian si Mihaela Istrate, Alexandru Pugna, Radu Ciordas, Cristian Fodor, Ciprian Roman, Iulia Maier, Larisa Cotoi, Ioan Cristian Taran, Ina Todoran, Ovidiu Furnea, Costi Dumitru , Andra
Matei. Acompaniaza Orchestra Ansamblului Profesionist Muresul dirijor Zoli Bambo. Famfara din Tarnaveni si Ansamblul Junii Tirnavelor. Prezentare: Liviu Pancu. Realizator: Ciprian Istrate.

TVAS vă invită la tradiţionalul concert de colinde ,, FLORILE DALBE ,, care va fi organizat în luna decembrie. Vor participa:

1 – CORUL PREOTESC ,, SACRA ARMONIA ,, AL PROTOPOPIATULUI BISERICII ORTODOXE TARNAVENI
2 – CORUL ,, BELCANTO ,, SARMASU ,,
3 – GRUPUL VOCAL MURESENCELE ,, – LEONTINA POP, DORINA OPREA, MARIA SANTEAN FAGHIURA, DORINA GRAD
4 – MIHAELA SI CIPRIAN ISTRATE
5 – GRUPUL FOLCLORIC ,, FOST-AM NOI FECIORI HOLTEI ,, – GHEORGHE MURESAN, IZIDOR TUDORAN, IOAN NASTE, TEODOR TOGOREAN, ANDREI ROMANICA, IOAN CRISTIAN TARAN, ADRIAN SI ARGHIR CIOATA, CORNEL SI ADRIAN SERBAN
6 – GRUPUL VOCAL ,, TOGORENII ,, – TEODORA, NARCISA SI TEODOR TOGOREAN, MADALINA FEHER
7 – GRUPUL VOCAL ,, DATINA ,, – MARIA DAN PAUCEN, MARINELA BABA, NELU PAUCEAN, ANDREI USCA, ALINA VECERZAN
8 – GRUPUL FOLCLORIC ,, PE ULITA SATULUI ,, DIN BIIA
9 – GRUPUL FOLCLORIC ,, DORURI SIBIENE ,,
10- GRUPUL FOLCLORIC ,, CUNUNA BLAJELULUI ,, DIN BLAJEL
11- GRUPUL FOLCLORIC ,, DOR DE PE TARNAVE ,, DIN CETATEA DE BALTA

Realizator este Ioan Burdulea. Parteneri sunt Primăria municipiului Târnăveni şi Protopopiatul bisericii ortodoxe Târnăveni. Spectacolul va avea loc în data de 9 decembrie de la ora 16.00 la Casa de Cultură din Târnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.