Ciprian Răduț a alergat zilnic și a slăbit 21 de kg în 2021

Autoprovocare! Târnăveneanul Ciprian Răduț și-a impus în anul 2021 să alerge zilnic minim câțiva kilometri pentru a-și îmbunătăți condiția fizică. A cumulat în cele 365 de zile din anul care a trecut 914 kilometri, pe care i-a alergat spre toate cele 5 ieșiri din oraș. Nu s-a oprit nici atunci când a schimbat continentul pentru un concediu, iar dovada vie o reprezintă imaginile zilnice publicate pe contul său de Facebook. Uneori a avut și companie, ceea ce i-a făcut ziua mai ușoară.

Mulțumit de rezultat, Ciprian a declarat că nu are de gând să se oprească aici pentru îmbunătățirea condiției fizice, dar va avea și o altă abordare.

Întreaga poveste vizuală AICI

4 comentarii la „Ciprian Răduț a alergat zilnic și a slăbit 21 de kg în 2021

 • 4 ianuarie 2022 la 11:16
  Permalink

  nu il cunosc, dar am vazut pe fb.eu cand am vazut am crezut ca il tine 1 luna dar uite ca a avut ambitie si a continuat in fiecare zi.

 • 3 ianuarie 2022 la 22:37
  Permalink

  Adi, mulțumesc mult.
  Anonim… asta spune multe 🙂 spor la lemne!

 • 3 ianuarie 2022 la 19:38
  Permalink

  Lemnele le spargi în 3 zile,grădina o sapi în 4 zile,dacă pt.atata lucru ești dispus să plătești atunci nu o mai face pe moralistul.Eu cred că îi de apreciat ambiția lui Ciprian când unii cu greutate asemănătoare se complac în situația în care se află(vai nu pot,vai nu am timp,vai mă doare).Problema lui Ciprian ar putea fi la articulațiile genunchilor peste ceva timp.

 • 3 ianuarie 2022 la 18:16
  Permalink

  Am niste lemne de spart, de săpat în gradina etc. prin jurul gospodăriei.
  Faceti și ceva lucru, munca pe bani?
  Dacă da, puteți slabi în continuare și faceți și un ban cinstit.
  Va caut dacă acceptati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.