Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Circa 85 de concurenţi la etapa de la Mediaş a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Aproximativ 85 de concurenţi sunt aşteptaţi să ia startul sâmbătă, pe Hula Baznei (DN 14A, ieşirea spre Târnăveni) din municipiul Mediaş, la etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

“Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Primăria Municipiului Mediaş şi Clubul Sportiv Municipal Mediaş organizează la Mediaş cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2024. Evenimentul va avea loc în acest sfârşit de săptămână şi va debuta vineri, 14 iunie, cu începere de la ora 9:00, în Piaţa Corneliu Coposu, unde vor avea loc verificări tehnice şi administrative ale maşinilor de curse, urmate de fotografia oficială a participanţilor şi de prezentarea tuturor concurenţilor.Competiţia propriu-zisă se va desfăşura în zilele de 15 şi 16 iunie 2024, cu începere de la ora 8:30, pe Hula Baznei (DN 14A, ieşirea spre Târnăveni), la start fiind aşteptaţi să participe aproximativ 85 de competitori, supravegheaţi de 30 de arbitri de traseu”, se arată în comunicatul de presă.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2024, desfăşurată la Mediaş, va avea loc duminică 16 iunie, de la ora 19:30, în Piaţa Corneliu Coposu. AGERPRES/