Circulația trenului Târnăveni-Praid oprită din cauza unei cisterne răsturnate

În această dimineață, în jurul orei 04.00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura măsuri PSI la un accident rutier, mai exact o cisternă răstrunată în afara părții carosabile pe raza localității Sărățeni.
S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata, de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Sovata, ajunși la locul intervenției aceștia au constatat că este vorba despre o cisternă cu combustibil răsturnată în afara părții carosabile aproape de calea ferată, motiv pentru care s-a sistat circulația pe calea ferată. Din fericire nu sunt victime și nu sunt scurgeri masive de combustibil.
În momentul de față se așteaptă o altă cisternă pentru a se putea transfera combustibilul în siguranță și o macara pentru a ridica cisterna răsturnată.
Momentan drumul este blocat pe un sens de mers.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar vehiculul nu prezintă scurgeri. Întrucât cisterna răsturnată se află la o distanță foarte mică de terasamentul căii ferate, circulația feroviară pe secția de cale ferată 307 Târnăveni – Praid a fost întreruptă, din motive de siguranță. În jurul orei 08.00, două trenuri urmau să tranziteze locul sus-menționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.