Circulație restricționată la Blaj pe DN 14B pentru lucrări de asfaltare

Primăria Blaj anunță că luni, 11 mai și marți, 12 mai, va fi restricționată circulația pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, parte a DN14B, pentru asfaltări. Ruta ocolitoare este pe la Mănărade, pentru drumul național.

Potrivit sursei citate, circulația rutieră va fi oprită în zilele de luni, 11 mai și marți, 12 mai, între orele 8.00 șo 18.00, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Blaj, parte a DN14B, din cauza lucrărilor de asfaltare care se vor efectua între trecerea la nivelul cu calea ferată (Bariera Câmpul Libertății) și Stația Petrom.

Circulația pe DN14B, spre și dinspre Copșa Mică, se va face pe ruta ocolitoare Blaj – Mănărade – Valea Lungă.

Dirijarea circulației și marcarea rutei ocolitoare se va realiza cu piloți de dirijare și cu indicatoare rutiere.

Reparațiile curente pe strada Mihail Kogălniceanu au început în 28 aprilie, iar lucrările sunt derulate în cadrul investiției „Reparații străzi curente în municipiul Blaj”, potrivit primăriei.

După frezarea întregii suprafețe, luni și marți va fi turnat un strat de asfalt în grosime de 4,5 cm.

De asemenea, pe strada Mihail Kogălniceanu sunt schimbate toate capacele de canalizare, cu capace tip autonivelante, care vor prelua și amortiza traficul greu, pe modelul celor existente pe strada Clujului.

Tot pe această stradă se va turna un strat de asfalt în zona barierei CFR din cartierul Câmpul Libertății, pentru că apăruseră fisuri în carosabil (faianțări, cedări și văluriri).

Valoarea investiției este de 600.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.