Citește asta înainte de a paria la Betano!

Dacă ești microbist, ai auzit cu siguranță de Betano, agenție de pariuri sportive online care este sponsorul de titlu al Ligii I și sponsorul principal al Universității Craiova.

Popularitatea acestui operator nu se datorează, însă, doar expunerii mediatice de care beneficiază prin prisma celor două parteneriate. El oferă și un cadru bun pentru desfășurarea hobby-ului de parior. În cazul în care nu ai deja cont acolo, îți recomand să citești acest articol. Vei vedea care sunt punctele forte ale lui Betano și care sunt minusurile în comparație cu alte case de pariuri online.

A. Puncte forte

Fără îndoială, cel mai important avantaj al Betano este transmiterea tuturor meciurilor din Ligii I în video streaming live, mai ales că din sezonul viitor competiția ar putea fi văzută la televizor doar în sistem pay-per-view.

Fiecare operator încearcă să iasă în față cu ofertele de bun venit pentru noii clienți. Bonusurile oferite de aceștia variază. Acest capitol este un punct forte pentru Betano, care oferă fonduri suplimentare chiar și celor care depun bani prin SKRILL. Condițiile de rulaj nu sunt draconice, dar trebuie să citești cu atenție regulamentul.

Această casă de pariuri online stă bine și din punctul de vedere al ofertelor promoționale dedicate clienților deja existenți. Există câteva oferte permanente, precum „Marjă 0” – zilnic, două meciuri au cele mai bune cote pentru pariuri pe câștigătoare, „Pierdere la limită” – primești miza înapoi dacă te scoate doar un meci pe un bilet de 4-10 selecții, „Miza înapoi la 0-0”.

Periodic, Betano te provoacă la misiuni: trebuie să pariezi pe evenimentele indicate și primești premii sub formă de Full Bets (în cazul în care Full Bet-ul plasat e câștigător, primești în cont tot câștigul, nu doar profitul).

Oferta sportivă este printre cele mai bogate de pe piață, atât pentru fotbal, cât și pentru alte sporturi, iar cote sunt printre cele mai mari. Observația este valabilă și pentru pariurile plasate de pe dispozitivele mobile, capitol la care Betano se distinge cu una dintre cele mai inovatoare aplicații de pe piață. Poți plasa pariuri și prin comandă vocală!

B. Puncte slabe

Dacă preferi să pariezi pe handicapuri asiatice, trebuie să știi că Betano oferă cel mult patru linii pe meci, deci un e operatorul cel mai potrivit pentru tine. Din punctul de vedere al celor care joacă poker sau bingo, un alt minus al acestui operator ar fi că nu are asemenea platforme. Ce vrei, nu există operator „perfect”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.