Clădirea BCR din Târnăveni scoasă la vânzare pe OLX

Conform descrierii din anunț, proprietatea este localizata in zona centrala a orasului, zona mixta residential – comerciala și are 1136 de mp. Prețul solicitat de vânzătorul “Dumitru” este de 414.700 de euro. Același vânzător mai are publicate alte zeci de anunțuri cu imobile diverse din țară, multe dintre ele fiind în executare.

Anunțul este publicat și pe pagina de internet a Băncii Comerciale Române care precizează că imobilul se află în proprietatea BCR.

Proprietatea este formata dintr-o cladire un regim de inaltime D+P+2E, si terenul aferent constructiei, in cota exclusiva in suprafata de 948 mp. Structura de rezistenta este alcatuita din beton armat, cu plansee de beton si termoizolatie exterioara, compartimentarile fiind facute cu placi din rigips si schelet metalic. Tamplarie exterioara este realizata din PVC cu geam termopan, iar cea interioara din rama metalica si geam, cu usi interioare din lemn. Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila in spatiu de birouri, bucatarie, hol, si sunt placate cu faianta in grupurile sanitare.

https://vanzari.bcr.ro/ro/cautare/detalii/6964-mures-tarnaveni-41470000-eur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.