Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Clădirea Primăriei va fi reabilitată prin PNNR

Consiliul local Târnăveni a aprobat săptămâna trecută un proiect de hotărâre privind actualizarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii si a indicatorilor economici pentru proiectul: ”REABILITAREA CLADIRII PRIMARIEI MUNICIPIULUI TARNAVENI IN SCOPUL CRESTERII EFICIENTEI ENERGETICE, PIATA PRIMARIEI NR.7, JUDETUL MURES” (varianta finala).

Prin implementarea investiţiei propuse se urmăreşte îndeplinirea standardelor şi cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumurile de energii convenționale, reducerea consumului de energie şi al emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilităţile şi implicit protejarea mediului înconjurător etc.

soluția recomandată şi constă în:

Lucrări de eliminare a degradărilor nestructurale

Lucrari de izolare termică orizontală pentru clădire C1 la nivelul pardoselii subsolului, placa pe sol şi planseul podului.

Lucrari aferente tamplariilor si sistemului vitrat exterior, tâmplăriilor exterioare existente reconditionate, a tamplariilor noi având caracteristici de izolare termică ridicată, realizate dupa model in situ.

Lucrari de finisaje de calitate superioara

Lucrari noi la invelitoare, strat suport

Lucrari noi de tinichigerie

Lucrari de refacare zone adiacente interventiilor de crestere a eficientei energetice

Lucrari noi dren si trotuar de garda

Lucrari de izolarea termică exterioară a clădirii la nivelul soclului si a aripii din str. Horea

Lucrari de restaurare componente artistice.

Instalarea unei stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice (cu putere peste 22kW), cu două puncte de încărcare

Toate detaliile despre proiect AICI