CODUL ROȘU de vreme nefavorabilă s-a confirmat din plin în sud-estul Transilvaniei!

Mai mulți copaci au fost rupți pe drumurile naționale administrate de DRDP Brașov, în zona Borsec și zona Harghita Băi, în județul Harghita precum și în zona Predeal în județul Brașov.

Reprezentanții SC Apa CTTA SA Alba, Sucursala Blaj, au transmis că din cauza vântului puternic din noaptea de 23 spre 24 februarie, mai multe localități au rămas fără apă potabilă. Este vorba despre Iclod, Șona, Biia, Sînmiclăuș, Jidvei, Feisa și Veseuș.Sistarea furnizării apei potabile este cauzată de avariile produse la rețeaua electrică, astfel stațiile de pompare nu pot funcționa.


În jurul prânzului au început și ninsorile în zonele montane din județul Brașov și Harghita respectiv pe DN7C – Transfăgărășan, în județul Sibiu. Am acționat cu peste 50 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat aproximativ 900 de tone de sare.


În județul Sibiu ne-am confruntat și cu grindina și ploaia înghețată, fenomene foarte periculoase din punct de vedere al siguranței traficului pentru că sunt foarte greu de combătut cu materiale antiderapante.
CODUL ROȘU de vremea nefavorabilă este valabilă până deseară la ora 18 așa că vă rugăm să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de drum mai ales în zonele montane.

Luni dimineața au început solicitările pentru pompierii mureșeni.

Un acoperis de atelier, de 30 mp a fost luat de vant in municipiul Tg.Mures, pe str. Hunedoarei.

Un copac a cazut pe DJ 151 D intre localitatile Nicolesti si Ilieni, circulatia fiind blocata pe un sens de mers. A intervenit SVSU Acatari.

Un panou publicitar inclinat spre partea carosabila in municipiul Tg.Mures, B-dul 1848. A intervenit Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Caderi de tencuiala de pe bloc, etajele 2-3, pe trotuar si partea carosabila, in municipiul Tg.Mures, pe str. Slatina. A intervenit Detasamentul de Pompieri Tg.Mures. Strada Slatina a fost inchisa pentru indepartarea tencuielii.

Copac cazut pe carosabil, cu circulatie blocata, in mun. Tg. Mures, str. Cornesti. A intervenit Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Tabla de pe bloc, în pericol sa cada, în municipiul Tg.Mures pe str. Faget. A intervenit Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

View this post on Instagram

Tabla in pericol sa cada pe strada Făget

A post shared by Punctul.ro (@punctul.ro) on

Tabla cazuta de pe acoperis in municipiul Tg.Mures, B-dul 22 Decembrie 1989, intervine Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Tabla in pericol sa cada, in municipiul Tg.Mures, Cladirea Finantelor Publice – BCR, intervine Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.


Caderi de tencuiala de pe bloc de la etajele 3-4 pe trotuar si in parcarea blocului, in municipiul Tg.Mures, str. Brasovului, nr. 13, intervine Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Copac cazut pe linie electrica in Sangeorgiu de Mures, Intervine Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Panou publicitar in pericol sa cada, in municipiul Tg.Mures, la intersectia dintre str. Bega si str. Ghe.Doja, intervine Detasamentul de Pompieri Tg.Mures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.