CONCURS DE RECITARE LA ŞCOALA AVRAM IANCU

Marti, 22 ianuarie 2013, la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” din Tarnaveni, a avut loc concursul anual de recitare, intitulat “Calatorie in lumea versurilor eminesciene”. Concursul a fost organizat de dir.prof.Emil Ciurca, inv.Mariana Botoc si prof.inv.prim.Sanda Ghira. La concurs au participat 18 elevi, dintre care juriul, pe langa premiile si mentiunile acordate, au hotarat ca de anul acesta sa mai acorde inca un “Premiu Special”, doar pentru un singur concurent, cel mai bun recitator din concurs, dintre toate clasele participante. Locul II a fost obtinut de Catalin Roman, elev in clasa a IV-a, invatatoare Emilia Marton, iar castigatorul concursului a fost Alex Danila, elev in clasa a IV-a la aceeasi invatatoare.
Alex Danila a castigat doua premii, Locul I la concursul de recitare la clasa a IV-a si “Premiul Special” pentru cel mai bun concurent din concurs dintre toate clasele participante.
Alex Danila si Catalin Roman au fost pregatiti, indrumati si coordonati de invatatoarea Emilia Marton de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”.