CONSILIERII AU ADOPTAT TOATE PROIECTELE, ÎN ULTIMA ȘEDINȚĂ. VEZI CARE AU FOST SUBIECTELE

Consilierii locali s-au întrunit joi, 29 ianuarie, în ședința ordinară de consiliu și au aprobat toate cele 15 proiecte de pe ordinea de zi.

Pe lângă Planul de acțiune pentru persoanele care primesc ajutor social (detalii aici), proiectele privind prelungirea contractului de concesiune în cazul TAR (detalii aici) și cel de scumpire a tarifului pentru transportul și depozitarea deșeurilor (detalii aici), consilierii au adoptat și un proiect de hotărâre privind evaluarea performanțelor individuale ale secretarului municipiului Târnăveni pentru anul 2014.

De asemenea, pe ordinea de zi s-a mai discutat despre transformarea unor posturi din statul de funcții al aparartului de specialitate al primarului municipiului Târnăveni sau Raportul de evaluare al utilajelor și echipamentelor din domeniul privat al municipiului Târnăveni, scoase din funcțiune și propuse spre valorificare.

Tot în ședința de joi s-a discutat despre sumele necesare pentru decontarea navetei cadrelor didactice pentru luna decembrie 2014. De asemenea, aprobarea valorii de vânzare a spațiilor medicale, a ratei dobânzii, în cazul vânzării în rate și împuternicirea primarului municipiului Târnăveni să semneze contractele de vânzare-cumpărare.

În cadrul aceleiași ședințe, primarul municipiului Târnăveni a fost mandatat să voteze în Adunarea Generală a Acționarilor a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș.

Consilierii au adoptat și un proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării în vederea extinderii unor locuințe existente pe strada Șoimilor.

Lista proiectelor, aici.