Consilierii discută din nou despre acordarea de facilităţi la transportul în comun

Consiliul Local Târnăveni se întruneşte marţi 15 septembrie în şedinţă extraordinară pentru a discuta din nou despre acordarea de facilităţi la transportul în comun unor categorii de persoane. După ultima şedinţă din luna august, executivul a suspendat vizarea legitimaţiilor de călătorie în luna septembrie, la transportul public local de călători pentru pensionari.

În aceeaşi şedinţă se va discuta şi despre aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru reabilitarea unor străzi din Târnăveni şi aprobarea cofinanţării acestui proiect.
Tot în şedinţa de marţi consilierii vor vota proiectul referitor la atribuirea prin concesionare a contractului de iluminat public către societatea Flash Lighting Service din Bucureşti.
Un proiect respins într-o şedinţă anterioară revine din nou cu completări pe masa consilierilor şi anume, aprobarea participării municipiului Târnăveni la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară a Văii Târnavelor.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi se referă la aprobarea Planului Urbanistic Zonal de reconversie a spaţiului unei zone de producţie în zonă de alimentaţie publică şi servicii. Este vorba de spaţiul situat la fosta fabrică Tehnolemn iar solicitarea a fost făcută de societatea Cofit din Târnăveni.