Consilierii locali s-au arătat nemulţumiţi pândele Poliţiei Rutiere

În cadrul şedinţei Consiliului Local Târnăveni mai mulţi consilieri locali şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la activitatea Poliţiei Rutiere din Târnăveni. Aceştia s-au arătat nemulţumiţi de activităţile de pândă ale Poliţiei Rutiere, îndeosebi în zona centrală dar şi de ignorarea unor încălcări ale regulamentelor rutiere. Aleşii locali au aprobat în şedinţa de joi organizarea și funcționarea Comisiei de Circulație Rutieră pe raza administrativ teritorială a municipiului Târnăveni. Comisia se constituie din reprezentanţi ai Primăriei, ai biroului Poliţiei Rutiere, ai Poliţiei Locale precum şi doi consilieri, Mircea Vodă şi Octavian Hegheş.

Mai multe detalii AICI.

4 comentarii la „Consilierii locali s-au arătat nemulţumiţi pândele Poliţiei Rutiere

 • 30 noiembrie 2018 la 7:57
  Permalink

  Până la amenda exista campani de prevenție și informare a populației, elevilor din scoli, distribuire de pliante măcar o data la 3 luni. Sa dam amenzi pt. satisfactia șefilor și depășirea planului nu este chiar singura soluție. Pentru nevoile personale folosiți mașinile personale nu ale politiei (str. Garoafei, Custelnic etc. ) în rest succes, spor. Am încredere în voi.

 • 29 noiembrie 2018 la 21:56
  Permalink

  Pentru doru:
  La panda in parcare la Penny zici.
  Pai se ascunde cumva in parcare la Penny? Sta acolo ca sa civilizeze oameni ca d-voastra care nu stiu sa treaca pe la trecerile de pietoni.
  Daca isi fac datoria nu e bine…..
  Cand ai avut probleme domnule “doru” de ce ai apelat la politie?
  Eu stiu sigur ca oameni de buna credinta inteleg ca acei politisti isi fac datoria, dar cei certati cu legea au tot timpul ceva de spus. Asta se stie.
  Sau domnu’ – “doru” esti cumva si matale un consilier?

 • 29 noiembrie 2018 la 20:44
  Permalink

  Bani la bugetari

 • 29 noiembrie 2018 la 18:24
  Permalink

  fereseasca dumnezeu ,a ajuns politia rutiera din tarnaveni sa stea la panda in parcare la penny mai toata ziua ca sa dea amenzi…sper sa se ia masuri pt ca deja au devenit penibili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.