CONSILIERII LOCALI SE REUNESC JOI ÎN ŞEDINŢA LUNARĂ. VEZI CE PROIECTE SE AFLĂ PE ORDINEA DE ZI

10 proiecte de hotărâre şi patru informări vor fi supuse atenţiei consilierilor locali joi, 26 februarie, în şedinţa lunară de consiliu. Şedinţa este programată să înceapă de la ora 14.

Printre proiectele de pe ordinea de zi, amintim pe cel de constatare a încetării de drept a mandatului de consilier local lui Cosma Florin Adrian şi declararea ca vacant locul ocupat de acesta. De asemenea, proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare locală a municipiului Târnăveni pentru perioada 2014-2020. Un alt proiect de hotărâre face referire la aprobarea Regulamentului de înfiinţare, organizare şi funcţionare a asociaţiilor de proprietari. Consilierilor le va fi supus atenţiei şi un proiect de hotărâre privind aprobarea inventarierii patronomiului public şi privat al municipiului Târnăveni pe anul 2014.

Vor fi făcute patru informări: privind cererea depusă de Asociaţia Tineretului Maghiar de pe Valea Târnavei Mici, referitoare la activitatea Asociaţiei Amiciţia pe anul 2014, privind Raportul de activitate al Serviciului Public de Asistenţă Socială pe anul 2014 şi referitor la solicitarea depusă de SC COFIT CONSTRUCT SRL.

MAi multe detalii, aici.