Consiliul Local a aprobat un credit pentru modernizarea a 24 de străzi şi alimentarea cu apă la Botorca

Cu ajutorul unui credit de 17.022.030 lei de la CEC Bank, se vor moderniza 24 de străzi la Târnăveni şi se va realiza alimentarea cu apă în cartierul Botorca.

Consiliul local Târnăveni a aprobat în şedinţa de azi, proiectul referitor la necesitatea şi oportunitatea achiziţionării mai multor lucrări şi servicii în 2020. Pentru cele 24 de străzi în lungime de 8260 de metri, documentaţia de avizare a fost actualizată în luna mai 2019.

Străzile prevăzute în proiect sunt: Stelelor, Sticlarilor, Tractoriştilor, Timişului, Recoltei, Plevnei, Mesteacănului, Mărăşeşti, Progresului, Digului, Lăcrămioarei, Înfrăţirii, Aviaţiei, Păltiniş, Morii, Albinei, G.Coşbuc, Bazinului, Petru Maior, Codrului, Viticultorilor, Ciocârliei, Narciselor şi Plugarilor.

Pe toate străzile se va face o suprastructură modernă pentru partea carosabilă, se vor reface toate trotuarele cu dale din beton vibropresat de 6 cm grosime şi se va asigura scurgerea apelor pluviale prin rigole de diferite tipuri şi secţiuni pentru a a asigura debitul calculat.

Pentru alimentarea cu apă în Botorca proiectul cuprinde realizarea unei reţele de alimentare cu apă potabilă cuprinzând conducte principale şi secundare pozate de o parte şi de alta a DN14A, cămine de branşare pe ambele laturi ale traseului, fiind nevoie de 129 de branşamente, pentru a exista posibilitatea branşării ulterioare.

6 comentarii la „Consiliul Local a aprobat un credit pentru modernizarea a 24 de străzi şi alimentarea cu apă la Botorca

 • 18 februarie 2020 la 11:29
  Permalink

  depinde si ce zona stati si impozit platiti. vadului e cumva zona I ?

 • 18 februarie 2020 la 7:26
  Permalink

  Pe strada Digului trăim în mocirlă de vreo 5 ani o tot asaltează dar numai promisiuni.

 • 18 februarie 2020 la 6:33
  Permalink

  ce zona e strada si ce impozit platesti ?

 • 17 februarie 2020 la 23:10
  Permalink

  mor cand aud dinastea măi si noi pe Vadului stam in namol pana la gat trebuie noi sa ne cumparam pietris sa aruncam pe strada macar sa fie cat de cat ca nu pot sa mearga saracii copii la scoala dapai am impresia ca suntem in 1800 toamna

 • 17 februarie 2020 la 22:40
  Permalink

  Asvateaza și crizantemelor și teilor ca îs vai de capul lor gauri cat o roată de tractor

 • 17 februarie 2020 la 19:07
  Permalink

  de ce nu se modernizeaza si str 8 martie.Au fost trimisi asistatii sociali pt refacerea santurilor,varog sa mergeti sa vedeti cum arata acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.