Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IWCB TeleVINARIUM 2020

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint, în cadrul International Wine Contest Bucharest TeleVINARIUM 2020, una dintre cele mai prestigioase competiții de profil din Europa de Est.

Având în vedere contextul pandemic și limitările aferente, cea de-a XVII-a ediție a concursului a avut loc online, dezbaterile și alegerea câștigătorilor făcându-se prin intermediul unei platforme dedicate, ceea ce a reprezentat o premieră în lumea vinurilor.

În cadrul evenimentului, un juriu internațional, format din specialiști din România, Croaţia, Cipru, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Olanda, Elveţia și Marea Britanie, a evaluat cele 853 de probe înregistrate, din 12 țări participante. În baza punctajelor alocate, au fost acordate în total 270 de medalii: 4 Mari Medalii de Aur (92 – 100 de puncte), 206 Medalii de Aur (85 – 91,9 puncte) și 60 de Medalii de Argint (84,5 – 84,9). 4 Maeștri ai Vinului au fost implicați în organizarea TeleVINARIUM 2020.

Rămânem fideli angajamentului nostru de a crea cel mai bun vin alb, aromatic, din România și de a promova Valea Târnavelor,o zonă viticolă, frumoasă, rafinată, care poate concura oricând cu regiuni consacrate.”, a declarat Mircea Matei, Director General Villa Vinèa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.