Creșa din Târnăveni a fost finanțată cu fonduri norvegiene

În cadrul proiectului ”Poţi fi mai mult decât mamă! Armonie între viaţa profesională şi cea privată” municipiul Tarnaveni a obtinut finantare pentru implementarea proiectului „Poti fi mai mult decat mama! Armonie intre viata profesionala si cea privata”, constand in amenajarea unui spatiu destinat infiintarii unei crese pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani.

Obiectivul principal al proiectului a fost facilitarea reintegrarii pe piaja muncii a femeilor din municipiul Tarnaveni prin promovarea principiilor egalitatii de gen si a echilibrului intre viata profesionala si cea privata. Locaţia aleasă a fost clădirea Liceului Tehnologic Constantin Brâncuşi din Târnăveni. Aici, prin reabilitarea şi adaptarea la nevoile noilor funcţiuni ale unei aripi de clădire s-au creat spaţii educaţionale conforme cu normele legale aplicabile pentru forma de învăţământ preconizată.

Proiectul finalizat a fost finantat prin mecanismul financiar SEE- Program de finanţare: RO11- „Promovarea egalităţii de gen şi a echilibrului dintre viaţa profesională şi cea privată” și a avut o valoare de 1.528.248,39 lei 

Vezi lista finantarilor externe atrase la Târnăveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.