CRIMĂ LA TÂRGU MUREŞ

O tânără care locuia într-o garsonieră închiriată într-un bloc de locuinţe de pe strada Mărăşti din Târgu Mureş a fost ucisă, marţi seara, după care a fost înfăşurată într-un covor şi incendiată, ucigaşul provocând o explozie prin acumularea de gaz metan pentru a-şi şterge urmele.„Este vorba despre o persoană de sex femeiesc, care a fost găsită în interiorul locuinţei; se pare că a fost învelită cu un material textil şi legată cu un cablu, corpul a fost incendiat şi a fost lăsat deschis aragazul. În momentul în care s-a acumulat cantitatea minimă pentru a se produce o explozie, s-a produs deflagraţia, dar victima era deja decedată”, a declarat adjunctului şefului Poliţiei Mureş, comisar şef Alexandru Câmpean. Martorii susţin că au văzut un tânăr înalt fugind de la locul faptei, iar poliţiştii susţin că verifică toate pistele pe care le vor afla.Victima, o tânără care lucrează în Târgu Mureş, a fost identificată, iar medicii legişti urmând să stabilească prin necropsie cauza exactă a decesului. Incendiul a fost semnalat în jurul orei 22:30, iar cadavrul femeii a fost găsit în cameră, aproape de calorifer, departe de sursa de gaz, geamurile locuinţei fiind spulberate, fără să afecteze însă apartamentele din jur.

tirgumureseanul.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat, azi, că s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Szalai Lorand, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, profanare de morminte şi distrugere, în cazul tinerei ucise în urmă cu o seară, la Târgu Mureş.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au dispus, azi, reţinerea învinuitului Szalai Lorand pe o durată de 24 de ore.

Mediafax