CRISTINA COZMA SI GEORGIANA BUDA – CAMPIOANE JUDETENE LA CONCURSUL “MESTESUGURI ARTISTICE TRADITIONALE DE TEATRU” DE LA IERNUT

Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Mures si Palatul Copiilor Tg. Mures au organizat, sambata , ca in fiecare an, la Iernut, etapa judeteana a concursului “Mestesuguri artistice Traditionale de Teatru”.

La concurs au participat elevi din tot judetul Mures: Scoala Gimnaziala Iernut, Scoala Gimnaziala Santioana de Mures, Scoala Gimnaziala “Ioan Vladutiu”, Ludus, Scoala Generala “Adoriany Karoly” Glodeni, Scoala Gimnaziala Cipaieni, C.S.I nr.1, Tg.Mures, C.S.I.nr.3 Reghin, Gradinita “Casuta fermecata” Ludus, Gradinita cu program normal Iernut, Gradinita cu program normal, Lechinta, Clubul Copiilor Tarnaveni, Clubul Copiilor Ludus si Clubul Copiilor Iernut.

Cercul de teatru/teatru de revista, a fost reprezentat la sectiunea de mestesuguri artistice, de doua eleve, Cristina Cozma, eleva in clasa a III-a la Scoala Gimnaziala “Traian” si Georgiana Buda, eleva in clasa a VI-a la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”. Ele au reusit sa obtina doua LOCURI I , la sectiunea, confectionare papusi de teatru si decor.

CRISTINA COZMA a obtinut LOCUL I la clasa a III-a, iar GEORGIANA BUDA a obtinut LOCUL I la clasa a VI-a, devenind astfel “campioane judetene”. Ambele eleve fac parte din cercul de teatru/teatru de revista, de la Clubul Copiilor Tarnaveni, cerc condus si coordonat de prof. Alina-Carla Crainic-Farkas.