CRITICAL MASS, RESPECT ÎN TRAFIC PENTRU BICICLIȘTI. CARE E MESAJUL DE ANUL ACESTA

Bicicliştii mureşeni se pregătesc pentru o nouă ediţie Critical Mass, tradiţionalul eveniment prin care iubitorii sportului pe două roţi le semnalează celorlalţi participanţi la trafic, în special conducătorilor auto, că există şi că trebuie să fie respectaţi.

La această ediţie, însă, cicliştii sunt cei atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie atunci când se află pe drumurile publice.

Evenimentul este organizat de reprezentanţii Fundaţiei Comunitare Mureş și va avea loc în 19 aprilie, mesajul fiind “Fii vizibil în trafic!”.

Organizatorii se aşteaptă ca la startul evenimentului să fie peste 1.000 de participanţi

Și anul acesta, la fel ca anul trecut, va avea loc Junior Critical Mass, pentru puşti cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani. Pentru cei mici, organizatorii pun la bătaie o bicicletă fără pedale care va fi acordată prin tragere la sorţi.

Regulamentul oficial al concursului este disponibil oricărui solicitant/participant, în mod gratuit, pe întreaga durată a concursului, în format electronic, prin accesarea paginii organizatorului criticalmass.muresonbike.ro, secţiunea Tombola.

Sursă: www.punctul.ro