RecentStirea zileiStiri locale

Cum am ajuns aici?

Cum s-a reușit ca defecarea să se facă oriunde iar aruncarea gunoaielor la tomberon să devină o chestiune opțională pentru mulți localnici?

Trebuie să precizăm ca aceste imagini au fost fotografiate în acest sfârșit de săptămână la locul de joacă din parcul Victoria unde cineva, cel mai probabil tot un minor și-a făcut necesitățile pe un topogan. Se întâmplă din păcate în tot mai multe locuri publice. De asemenea gunoaiele văzute seara pe jos de orice participant la Zilele municipiului puteau fi aruncate 5 metri mai încolo la tomberoanele amplasate suplimentar în centru. În ultima imagine se poate vedea în partea dreapta tomberonul mare, neatins, iar deșeurile aruncate pe jos în jurul unui coș de gunoi mai vizibil pentru unii.

Din păcate școala, biserica și familia nu mai funcționează pentru mulți localnici iar poliția pare a fi neputincioasă, deși au dovedit că se poate face ordine atunci când se dorește, așa cum s-a întâmplat în martie 2020.

Sancțiunile ar putea rezolva rapid aceste probleme de comportament iar educația le-ar combate definitiv în câțiva ani. Rămâne de văzut și când vor demara aceste acțiuni.

Luni dimineață personalul Primăriei a făcut curățenie fiind spălată strada Republicii și cele adiacente.