Cum este deviat traficul rutier la Târnăveni

Odată cu închiderea podului rutier peste râul Târnava Mică traficul rutier a fost modificat atât pentru localnici cât şi pentru cei care tranzitează oraşul. Dacă pentru maşinile mici situaţia este mai simplă, autovehiculele cu tonaj de peste 7,5 au anumite restricţii:

Mediaş – Iernut – Clujtoate tipurile de trafic

DJ 107 D Centura Târnăveni – Adămuş – Str.Avram Iancu Târnăveni (Giratoriu Primărie) Strada Şoimilor – Strada Şcolii – Strada Republicii (Giratoriu Catedrală) – Cluj

Blaj – Târgu Mureştoate tipurile de trafic

Adămuş – DJ 107 D Centura Târnăveni – Strada Armatei – CFR sau Aleea Gării – Cerghid – Târgu Mureş

Blaj – Cluj sau spre autostradă Târgu Mureştoate tipurile de trafic

Adămuş – Str.Avram Iancu Târnăveni (Giratoriu Primărie) Strada Şoimilor – Strada Şcolii – Strada Republicii (Giratoriu Catedrală) – Cluj

Iernut – Mediaş pt trafic mai greu de 7,5 tone

Coborâre Autostradă Ungheni – Cerghid – Aleea Gării sau CFR – Armatei – Mediaş

De la Iernut spre Târnăveni este permis doar riveranilor cu tonaj de peste 7,5T accesul spre municipiul Târnăveni, mai multe indicatoare, inclusiv pe autostradă urmând să anunţe această restricţie.

Prin centru pe strada Republicii este interzis traficul mai greu de peste 7,5 tone (în imagine un conducător auto a greşit traseul şi a traversat centrul pentru a ajunge la Cluj).

ATENŢIE! Zona ocolitoare Cuştelnic-strada Bradului nu are regim de drum public şi are restricţie de trafic pentru autovehicule mai grele de 3,5 tone.

3 comentarii la „Cum este deviat traficul rutier la Târnăveni

 • 20 iunie 2019 la 10:05
  Permalink

  La intersecția din Custelnic este un indicator legal care informează ca direcția spre Cluj Napoca și Tîrgu Mureș la stanga…deci prin cariera de la Cars. Va dorim drum bun.

 • 19 iunie 2019 la 8:47
  Permalink

  La capătul străzii Bradului este semnalizare regulamentara ca acesta este drumul (parca 145) spre Targu Mureș și Balauseri, deci se circula legal prin cariera de la fosta Cars.

 • 19 iunie 2019 la 7:36
  Permalink

  „Zona ocolitoare Cuştelnic-strada Bradului nu are regim de drum rutier şi are restricţie de trafic pentru autovehicule mai grele de 3,5 ”

  Soferii din alte judete nu sunt sigur ca citesc acest site. Ei de unde unde sa stie acest lucru?

  In afara de acest site unde mai scrie, mai corect unde e SEMNALIZAT LEGAL ca drumul prin Custelnic nu are regim de drum rutier? (La o adica sa vedeti cum va vor da in judecata).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.