5 modalităţi rapide prin care să înveţi jocurile de la cazinou

Cazinourile au atras dintotdeauna jucătorii prin oferta lor. Indiferent că alegi un cazinou offline sau unul online, senzaţia unică trăită acolo te va face întotdeauna să te întorci cu plăcere. Poţi juca sisteme loteristice precum Kino Grecia, un joc de masă sau să învârţi rolele unui slot care îţi place. Învăţarea nu este complicată, trebuie doar puţină atenţie şi toate tainele pe care oferta unui cazinou o pune în faţa ta vor fi descifrate rapid.

Învaţă RTP-ul

Acest termen tehnic face diferenţa dintre o alegere optimă şi una mai puţin reuşită a jocului ales. Dacă te decizi să încerci un joc de masă precum ruletă sau blackjack sau dacă vrei să te delectezi în fața păcănelelor, atunci cunoaşterea acestui termen este foarte importantă. RTP înseamnă rata de ramburs către jucător, adică banii care întorc în buzunarul jucătorului la o anumită sumă jucată. Dacă un slot este înzestrat de producătorii acestuia cu un RTP de 98%, înseamnă că la fiecare 100 de RON injectaţi în aparat slotul va returna 98. Ceea ce jucătorii nu înţeleg întotdeauna este faptul că aceşti bani nu se întorc celui care a introdus banii în aparat ci termenul are în vedere de obicei o perioadă de 30 de zile, pe perioada cărora slotul va returna procentul declarat din sumele jucate. Aşa se face că te poţi aşeza în faţa unui slot şi încă de la prima învârtire să câştigi o sumă importantă sau dimpotrivă, să înregistrezi numai pierderi. RTP este o dată tehnică şi trebuie adusă la cunoştinţă obligatoriu jucătorului atunci când acesta accesează un joc de noroc.

Încearcă jocuri care au nevoie de strategie

Există anumite jocuri care se pretează la aplicarea unor strategii sau tehnici de joc care pot aduce câştigurile sperate. Una dintre cele mai cunoscute strategii cunoscute şi aplicate de jucători este strategia Martingale. Aceasta se bazează pe un şir de pariuri care urmăreşte o anumită progresie matematică. Primul pariu se depune spre exemplu cu 2 lei, al doilea se dublează şi tot aşa până se obţine primul câştig. Formula arată în mod clar că premiul obţinut va acoperi pierderile suferite şi va aduce un profit bunicel. Este necesar ca şirul de pariuri dublate să se reia de la început, pentru a respecta schema de pariere. Această strategie merge de minune la jocul de ruletă, unde este indicat să o aplici pe pariurile de tip culoare, sau par/impar.

Găseşte jocuri cu risc puţin

Când te aşezi în faţa unui joc de noroc şi alegi să pariezi pe el, trebuie să ştii că rişti să pierzi tot bugetul cu care intri în joc. Să alegi jocurile care implică un risc scăzut este în acest caz cea mai bună posibilitate care să te ţină departe de pierderi, deci alegerea lor trebuie tratată cu maximă seriozitate. În afară de RTP, un joc de noroc mai beneficiază de un termen tehnic pe care este bine să îl cunoşti şi să îl cauţi de fiecare dată. Mărimea plăţilor efectuate de un joc într-un anumit reper de timp poartă numele de volatilitate şi deşi este un termen împrumutat din chimie, reliefează în mod clar gradul de risc pe care ţi-l asumi. Astfel:

  • Volatilitate mică înseamnă câştiguri dese dar destul de mici
  • Volatilitatea medie aduce un număr de câştiguri de mijloc la un interval de timp rezonabil
  • Volatilitatea mare oferă câştiguri cu adevărat impresionante dar la un interval de timp mare

Ceea ce trebuie să faci este să identifici jocurile care oferă o volatilitate mică şi care au un RTP mare, astfel încât riscul asumat să fie cât mai mic.

Concentrează-te doar pe un joc

Deseori, jucătorii care au puţină experienţă se lansează în multiple jocuri pe care nu le mai pot gestiona corect. De abia apuci să înţelegi un joc şi să te muţi la un altul, este o decizie care de cele mai multe ori se dovedeşte a fi una perdantă. Este bine să stăpâneşti un joc, să îi cunoşti caracteristicile şi mai ales criteriile de risc scăzut, RTP mare şi volatilitate mică. Cu aceste condiţii asigurate, ai certitudinea că investiţia va fi una mică şi poţi obţine cu ajutorul ei un câştig substanţial. Dacă selectezi şi un joc conectat la un sistem de jackpot progresiv, atunci alegerea făcută nu are cum să te dezamăgească.

Blackjack este uşor de învăţat şi rapid

Nu are ce să nu îţi placă la acest joc. Este rapid, uşor de învăţat iar mizele sunt permisibile pentru toată lumea. Trebuie doar să cunoşti valoarea cărţilor care apar pe masa de joc şi să realizezi întotdeauna un punctaj mai mare decât cel al dealerului. Cunoscut de jucători sub denumirea de 21, jocul de blackjack se bazează pe realizarea de puncte cu ajutorul cărţilor de joc. Numărul 21 este numărul suprem în blackjack, care asigură victoria de fiecare dată. Pentru că se desfăşoară în viteză, trebuie să ai simţul atenţiei destul de dezvoltat pentru ca lua decizia cea mai bună pentru tine.

Cazinoul este locul unde norocul este la el acasă şi unde, poţi încerca să îl testezi şi tu. Odată ce ai învăţat tot ceea ce oferta unui cazinou are de arătat, stilul tău de joc va deveni pe zi ce trece din ce în ce mai bun. Joacă responsabil, aplică strategiile învăţate şi nu uita că până la urmă joci în primul rând pentru distracţie şi abia după pentru bani!   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.